RSS

Hoe gaan wij dit nu weer oplossen?

Ja hoor, ze zijn er weer.

Iemand heeft 3 fietswrakken bij ons gedumpt. Ik heb dit al eerder probeerd, dus: ik ga niet de gemeentelijke fietswrakkenophaaldienst bellen, want ik weet al wat ze gaan antwoorden. “We kunnen ze niet verwijderen want het zijn nog geen wrakken.” Ik heb geen zin om de fiets-nog-niet-wrakken weer te gaan slopen. Dus…

We gaan het eens anders proberen. 

Beste gemeentemedewerker,

Zie hier deze 3 achtergelaten fietsen bij ons op de Oudezijds Armsteeg, op de hoek bij de Warmoesstraat (in de steeg dus). Ze staan hier al sinds minstens 2 september. Wij weten uit ervaring dat ze gedumpt zijn omdat ze in groepjes verschijnen (net zoals deze). Kunt u ze alstublieft van een lintje voorzien zodat ze verwijderd kunnen worden? 

Of beter nog, neem ze meteen mee. Ze staan daar al meer dan 2 weken in de weg.

Post a Comment