RSS

Oh, dus dit is de praktijk

Gisternacht was een van die momenten dat er een aap uit de mouw viel. We kwamen rond 1 uur thuis van een feest. In de Warmoesstraat was het nu al gewone, sinds het rookverbod, zaterdagavond openlucht feest gaande. Hierbij liep het Hotel Old Quarter toch echt uit de spuigaten. Met beide dubbele deuren open en binnen een live band overtroffen ze de overige herrie.

Toevallig stond er twee jonge en dynamische politieagenten bij ons voor de deur. Nadat we ons hebben beklaagt over de open deuren van de Old Quarter was zijn nuchter antwoord, “Daar doen we niks aan voor 1 uur s’nachts. Ja, met dat rookverbod en de klanten die buiten moeten roken,” verdedigde hij zich nog ‘n beetje.

Uiteindelijk wilde hij er zelf niets aan doen (al was het na 1 uur), maar hij zal zijn collega’s op de hoogte stellen. En dat heeft waarschijnlijk gewerkt. Er was later minder herrie dan gewoonlijk.

Waarom dubbele deuren en geluidsoverlast normen als ze niet gebruikt worden?? De gemeente wilde toch zo graag dat er hier mensen komen wonen, liefst met kinderen? Nou, mijn kinderen zijn wel lief maar gaan voor 1 uur naar bed. En deze aap bevalt mij helemaal niet.

 1. 2 Comment(s)

 2. By bert on Oct 28, 2008 | Reply

  volgens mijn valt het met de old nog wel mee dacht ik .volgens mijn is er meer last van pinokkio maar wij zijn daar mee bezig via de buurt agent om die tafels naar binnen te krijgen maar dat schijnt toch een hele klus te zijn
  bert

 3. By Jennie on Oct 29, 2008 | Reply

  Funny you should say that. I have been puzzling for weeks trying to work out if the noise came from the OQ or from Pinockio. I was ready to blame Pinockio, but on this particularly evening it was definitely OQ that was being loud and obnoxious.

  What really bugs me is that there are now these mini street parties between the clients of the OQ and Pinockio as they stand outside drinking alcohol, smoking and being VERY noisy.

  Great to hear that you are busy with the buurt agent. I’m going to drop by the Buurt Informatie Centrum on the Zeedijk and see if they can help too.

Post a Comment